Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Grand Hôtel de Londres

Material type: TextTextPublisher: Paris : A. Boutillier, Grav., [s.a.]Description: 11 x 16 cmOnline resources: | | Note: Forma díptic.Summary: Tipus d'àpat: Sopar
Lloc de celebració: Paris
Plats: | Potage crême Bruscelloise | Sole au vin bland | Pommes nature | Jambon d'York et ponards | Poulet rôti | Salade | Petits pois à la française | Postres: | Tarte sur fruits | Caves: | Champagne "Perrie-Jouet & Cie"
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Lloc de celebració: ParisSummary: Plats: | Potage crême Bruscelloise | Sole au vin bland | Pommes nature | Jambon d'York et ponards | Poulet rôti | Salade | Petits pois à la française | Postres: | Tarte sur fruits | Caves: | Champagne "Perrie-Jouet & Cie"
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/571 Available 94061

Forma díptic.

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02