Menu
Material type: TextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 01/05/1929Description: 8 x 13 cmOnline resources: | Note: Escrit els menus en francès i en castellà. Forma trípticSummary: Tipus d'àpat: DinarAmfitrió: Diputació Provincial
Àpat dedicat a: S.M. Reina de Rumania
Lloc de celebració: Montserrat
Plats: | Caviar | Caldo en taza | Hojaldres de Faisán Salmí | Salmón del Rhin, salsa holandesa | Macedonia Favorita | Chateaubriand con trufas, patatas doradas | Postres: | Helado Montserrat | Pasteles | Fruta del tiempo | Vins: | Jerez Tío Pepe | Marqués del Riscal | Diamante F.E. | Pipper heidsieck | Coñac Carlos III | Licors: | Aguas Minerales | CoñacSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Diputació ProvincialSummary: Àpat dedicat a: S.M. Reina de RumaniaSummary: Lloc de celebració: MontserratSummary: Plats: | Caviar | Caldo en taza | Hojaldres de Faisán Salmí | Salmón del Rhin, salsa holandesa | Macedonia Favorita | Chateaubriand con trufas, patatas doradas | Postres: | Helado Montserrat | Pasteles | Fruta del tiempo | Vins: | Jerez Tío Pepe | Marqués del Riscal | Diamante F.E. | Pipper heidsieck | Coñac Carlos III | Licors: | Aguas Minerales | Coñac
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/475 | Available | 93960 |
Escrit els menus en francès i en castellà. Forma tríptic
There are no comments on this title.