Dîner
Material type: TextPublisher: [Madrid] : Francisco Álvarez y Cª, 08/05/1877Description: 10 x 15 cmOnline resources: | | Note: Amb una nota de premsa al matei nºSummary: Tipus d'àpat: SoparAmfitrió: Exc Reina Isabel
Àpat dedicat a: Emperatriz Eugenia
Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Consommé á l'Imperiale | Purée á la Reine | Paniers garnnis de friture á l'Espagnole | Turbot ála Princesse | Filet de boeuf á la Cervantes | Suprèmes de volaille á la D'Artagnan | Perdreaux á la Sully | Foie-gras de boeuf á la Cervantes | Asperges d'Aranjuez | Suprèmes de volaille á la D'Artagnan | Foie-gras á la d'Albret | Perdreaux á la Sully | Salade Russe | DIndonneaux flanqués de Courterel·les | Jambon d'Asturis ´la Covadonga | Timbale á la Cardinale | Postres: | Pouding diplomatique | Dessert | GlaceSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: Exc Reina IsabelSummary: Àpat dedicat a: Emperatriz EugeniaSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Consommé á l'Imperiale | Purée á la Reine | Paniers garnnis de friture á l'Espagnole | Turbot ála Princesse | Filet de boeuf á la Cervantes | Suprèmes de volaille á la D'Artagnan | Perdreaux á la Sully | Foie-gras de boeuf á la Cervantes | Asperges d'Aranjuez | Suprèmes de volaille á la D'Artagnan | Foie-gras á la d'Albret | Perdreaux á la Sully | Salade Russe | DIndonneaux flanqués de Courterel·les | Jambon d'Asturis ´la Covadonga | Timbale á la Cardinale | Postres: | Pouding diplomatique | Dessert | Glace
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/438 | Available | 93922 |
Amb una nota de premsa al matei nº
There are no comments on this title.