Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Ateneo Científico

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : Imp. Domenech, 15/05/1895Description: 11 x 20 cmOnline resources: Note: Servit per Hotel Paris. Forma de segell en relleuSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Amfitrió: Ateneo Científico
Àpat dedicat a: José y Mariano Benlliure
Plats: | Potage | Puré de volaille à la crême | Poisson sauce d'ecrevisses | Filet de boeuf à la Godard | Petits pois au jambon | Aspic de foie gras | Dindonneaux à la broche | Postres: | Glacés panachèes | Desserts variès | Vins: | Graves Rioja | Beaujolais | Caves: | Moët et chandon | Cafè: | Café
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Ateneo CientíficoSummary: Àpat dedicat a: José y Mariano BenlliureSummary: Plats: | Potage | Puré de volaille à la crême | Poisson sauce d'ecrevisses | Filet de boeuf à la Godard | Petits pois au jambon | Aspic de foie gras | Dindonneaux à la broche | Postres: | Glacés panachèes | Desserts variès | Vins: | Graves Rioja | Beaujolais | Caves: | Moët et chandon | Cafè: | Café
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/96 Available 93593

Servit per Hotel Paris. Forma de segell en relleu

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02