Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s. l.] : Impr. Francisco Álvarez, 22/01/1877Description: 22 x 12 cm ; colorOnline resources: Note: Té forma de caballetSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Lloc de celebració: Alcázar de Sevilla
Plats: | Puré á la Reina | Consomé á la Epernon | Cestitos guarnecidos de Besamelles, criadillas y croquetas | Salmón á la Cardinal | Solomillos á la Godard | Supréme de aves á la Connétable | Foies-gras á la Henri IV | Cheaud Froid de Chochas | Espárragos á la Holandesa | Ensalada rusa | Pavi-pollos trufados | Guarnecidos de calandrias | Jamón de Astúrias con huevos hilados | Postres: | Plum pudding | Piña de América con bizcocho | Licors: | Ponche á la Romana
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: Alcázar de SevillaSummary: Plats: | Puré á la Reina | Consomé á la Epernon | Cestitos guarnecidos de Besamelles, criadillas y croquetas | Salmón á la Cardinal | Solomillos á la Godard | Supréme de aves á la Connétable | Foies-gras á la Henri IV | Cheaud Froid de Chochas | Espárragos á la Holandesa | Ensalada rusa | Pavi-pollos trufados | Guarnecidos de calandrias | Jamón de Astúrias con huevos hilados | Postres: | Plum pudding | Piña de América con bizcocho | Licors: | Ponche á la Romana
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/429 Available 93504

Té forma de caballet

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02