Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Casa Santa Teresa anexa a la Biblioteca-Museo-Balaguer : planos / por D. Bonaventura Pollés, arquitecto

Author: Pollés y Vivó, Buenaventura, 1857-1919, autorMaterial type: PicturePictureLanguage: Spanish Control number: 991060729066006706Producer: 1889Description: 9 plànols plegats i grapats ; 32 cm + 1 full soltContent type: imatge fixa Media type: sense mediació Carrier type: sense especificarSubject(s): Balaguer, Víctor, 1824-1901 -- Residències i indrets freqüentats | Biblioteca Museu Víctor Balaguer -- Edificis | Casa de Santa Teresa (Vilanova i la Geltrú, Catalunya)
Contents:
Conté: 1. Planta del sótano y cimientos -- 2. Planta baja -- 3. Piso primero -- 4. Planta alta -- 5. Seccion por A B -- 6. Fachada a la Biblioteca -- 7. Fachada á mediodia -- 8. Fachada á la calle Union -- 9. Fachada á la plaza -- 10. Contrato para la construcción de la casa anexa a la Biblioteca Museo Víctor Balaguer en Villanueva y Geltrú : [borrador]
Note: Segell de l'arquitecte a cada full de plànol
Manuscrit en cada plànol: "Casa para el Exmo Sr. D. Víctor Balaguer en Villanueva y Geltrú"
Summary: Disseny arquitectònic de la Casa de Santa Teresa, annexa a la Biblioteca Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú, que va ser residència de Víctor Balaguer i esborrany manuscrit del contracte amb l'arquitecte.Summary: Disseny arquitectònic de la Casa de Santa Teresa, annexa a la Biblioteca Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú, que va ser residència de Víctor Balaguer i esborrany manuscrit del contracte amb l'arquitecte.
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
ABMVB ABMVB 1.2.2.2/1889/1 Available 167447

Segell de l'arquitecte a cada full de plànol | Manuscrit en cada plànol: "Casa para el Exmo Sr. D. Víctor Balaguer en Villanueva y Geltrú"

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02