Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

La Guía de la cocina clásica / Savarin ; [traducción de M.T. Luaces de Fontanilla y E. Bertrán ; adaptada y completada por Juan Cabane]

Author: Courtine, Robert JAdditional author(s): Cabané, Juan, 1903-1970, ed.Material type: TextTextSeries: Daimon: Control number: 991018687919706706Publisher: Madrid ; Barcelona [etc.] : Daimon, cop. 1985Description: 2 vol. (292, 240 p.) : il. ; 20 cmISBN: 8423112039 (o.c.)Legal deposit: DL B. 40552-1985 (vol. 1); DL B. 40553-1985 (vol. 2)Subject(s): Cuina | Cuina
Contents:
Conté: 1. Sopas, huevos, carnes, salsas, la olla a presión -- 2. Legumbres y verduras, pescados y mariscos, quesos, pastelería, vinos
Note: Tít. orig.: La vraie cuisine française
Item type Current library Collection Call number Status Notes Date due Barcode
Llibre Biblioteca Museu Victor Balaguer
FGRAL G 1937 Available G 1937. Incomplet: només vol. 1. Donació Joan Enric Roig Santacana. Ex-libris de Joan Enric Roig Santacana 10395

Tít. orig.: La vraie cuisine française

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02