Menu
Material type: TextPublisher:   27/04/1895Description: 16 x 12Summary: Tipus d'àpat: sense determinar
TextPublisher:   27/04/1895Description: 16 x 12Summary: Tipus d'àpat: sense determinar Lloc de celebració: Casino de Madrid
Plats: | Purée crecy | Langostinos al naturals | Pechugas de gallina á la escocesa | Espárragos, salsa vinagreta | Piernas de cordero, á la inglesa | Ensalada | Ostras | Postres: | Chantilly á la rusaSummary: Tipus d'àpat: sense determinarSummary: Lloc de celebració: Casino de MadridSummary: Plats: | Purée crecy | Langostinos al naturals | Pechugas de gallina á la escocesa | Espárragos, salsa vinagreta | Piernas de cordero, á la inglesa | Ensalada | Ostras | Postres: | Chantilly á la rusa
| Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | 
|---|---|---|---|---|---|---|
| Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/1058 | Available | 94541 | 

 
         
        
There are no comments on this title.