Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: 29/05/1889Description: 16 x 11Summary: Tipus d'àpat: Dinar
Lloc de celebració: Hotel de Madrid (Sevilla)
Plats: | Potage: Julienne au Consommé | Relevé: Dorade Sauce Hollandaise> Gigot de Mouton á la Bretonne | Entreés: Jambon d'York aux Oeufs-Filés> Filet Sauté Sauce aux Truffes | Legumes: Haricots Verts á la Crême | Róts: Perdreau au Cresson | Entremets: Pudding au Sabaillon | Postres: | Desserts assortis | Vins: | Rioja Clarete | Medoc Espagnol
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: Hotel de Madrid (Sevilla)Summary: Plats: | Potage: Julienne au Consommé | Relevé: Dorade Sauce Hollandaise> Gigot de Mouton á la Bretonne | Entreés: Jambon d'York aux Oeufs-Filés> Filet Sauté Sauce aux Truffes | Legumes: Haricots Verts á la Crême | Róts: Perdreau au Cresson | Entremets: Pudding au Sabaillon | Postres: | Desserts assortis | Vins: | Rioja Clarete | Medoc Espagnol
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/1057 Available 94540

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02