Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: 21/04/1895Description: 17 x 13Summary: Tipus d'àpat: Dinar
Lloc de celebració: Grand Hotel Madrid (Sevilla)
Plats: | Consommé Julienne | Alose Grillée Provencale | Filet de Boeuf à la Francaise | Timbales de Macaronis | Jambon Glacé aux Oeufs Filés | Asperges Sauce au Beurre | Cailles au Cresson | Parfait au Moka
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: Grand Hotel Madrid (Sevilla)Summary: Plats: | Consommé Julienne | Alose Grillée Provencale | Filet de Boeuf à la Francaise | Timbales de Macaronis | Jambon Glacé aux Oeufs Filés | Asperges Sauce au Beurre | Cailles au Cresson | Parfait au Moka
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/1046 Available 94529

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02