Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu du diner

Material type: TextTextPublisher: 02/11/1888Description: 16 x 11Summary: Tipus d'àpat: sense determinar
Lloc de celebració: Hotel de Madrid (Sevilla)
Plats: | Potage: Consommé á la Gasconne | Relevé: Merlans sauce tartare> Boeuf aux Macaronis | Entreés: truffes de Mouton à la Milanaise> Poulets sautés aux Champignens | Legumes: Piments à la Valencienne | Róts: Filet de Porc rôti | Entrements: Crême aux Café | Postres: | Desserts assortis | Vins: | Rioja Clarete
Summary: Tipus d'àpat: sense determinarSummary: Lloc de celebració: Hotel de Madrid (Sevilla)Summary: Plats: | Potage: Consommé á la Gasconne | Relevé: Merlans sauce tartare> Boeuf aux Macaronis | Entreés: truffes de Mouton à la Milanaise> Poulets sautés aux Champignens | Legumes: Piments à la Valencienne | Róts: Filet de Porc rôti | Entrements: Crême aux Café | Postres: | Desserts assortis | Vins: | Rioja Clarete
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/1025 Available 94508

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02