Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Diner

Material type: TextTextPublisher: 19/04/1895Description: 18 x 14Summary: Tipus d'àpat: Dinar
Lloc de celebració: Grand Hotel de Madrid (Sevilla)
Plats: | Consommé Tapioca | Alose Sauce Tartare | Gigot de Mouton Bretonne | Cervelles Frites Romaine | Dindonneau Bourgeoise | Artuchauts au Gratin | | Postres: | Roast-Beef au Cresson | Biscuit au Cresson | Biscuit Mazarin | Dessert Assortis
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: Grand Hotel de Madrid (Sevilla)Summary: Plats: | Consommé Tapioca | Alose Sauce Tartare | Gigot de Mouton Bretonne | Cervelles Frites Romaine | Dindonneau Bourgeoise | Artuchauts au Gratin | | Postres: | Roast-Beef au Cresson | Biscuit au Cresson | Biscuit Mazarin | Dessert Assortis
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/1019 Available 94502

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02