Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : Berini, 19/02/1891Description: 16 x 10Summary: Tipus d'àpat: sense determinar
Lloc de celebració: Grand Restaurant de France Juan y Marius (Barcelone)
Plats: | Pureé Saint-Germain | Côtelettes de Grives | Poisson Sauce Hollandaise | Filet au Truffes | Salmy de Perdreaux | Salade Russe | Chapons du Houdan Rôtis | Postres: | Gateaux Trois Frères | Biscuit Glacé à la Vainille | Vins: | Jerez | Sauterners | Saint-Julien | Möet-Frappé
Summary: Tipus d'àpat: sense determinarSummary: Lloc de celebració: Grand Restaurant de France Juan y Marius (Barcelone)Summary: Plats: | Pureé Saint-Germain | Côtelettes de Grives | Poisson Sauce Hollandaise | Filet au Truffes | Salmy de Perdreaux | Salade Russe | Chapons du Houdan Rôtis | Postres: | Gateaux Trois Frères | Biscuit Glacé à la Vainille | Vins: | Jerez | Sauterners | Saint-Julien | Möet-Frappé
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/1018 Available 94501

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02