Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Diner

Material type: TextTextPublisher: 18/04/1895Description: 15 x 11Summary: Tipus d'àpat: Dinar
Lloc de celebració: Grand Hôtel de Madrid
Plats: | Consommié Paysanne | Darnes de Louvine au Gralin | Filet de Boeuf Renaissance | Bouchies á la Reine | Galantine Truffée á l'Aspic | Asperges en Branches | Perdreaux au Cresson | Fromage TV alesky Glacée | | Postres: | Desserts assortis
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: Grand Hôtel de MadridSummary: Plats: | Consommié Paysanne | Darnes de Louvine au Gralin | Filet de Boeuf Renaissance | Bouchies á la Reine | Galantine Truffée á l'Aspic | Asperges en Branches | Perdreaux au Cresson | Fromage TV alesky Glacée | | Postres: | Desserts assortis
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/1016 Available 94499

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02