Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Baile particular de máscaras

Material type: TextTextPublisher: 21/02/1889Description: 43 x 33Summary: Tipus d'àpat: sense determinar
Lloc de celebració: EDEN - CONCERT CAFE - RESTAURANT
Plats: | Purée á la Reine | Consomé Royal | Arroz á la milanesa | Pastelillos a la Montglás | Croquetas de gallina Perigord | Chuletas Villeroy | Chuletas Milanesa | Salmón tártare | Lenguado al vino blanco | Merluza frita | Langosta y Langostines salsa verde | Calamares madrileña | Salmonete graten | Pollo cazadora | Crepinettes de pies de cerdo trufadas | Rosbeff á la portugaise | Chateaubriand Mirabeau | Filete con trufas | Pichones á la regence 1/2 | Perdiz con coles | Rosbeef | Pollo 1/4 | Codornices | Tordos | Filete á la brocha | Terrines de foie gras de Strasbury | Galantina capon trufada | Jamón de York á la geleé | Queso de cerdo | Espárragos, natural | Setas bordelaise | Alcachofas rellenas | Postres: | Helados: Becuit glacé> Mantecado | Dulces: Piña americana> Flan á la vainilla> Jalea de Guayaba | Frutas: Manzanas> Peras> Melon> Mandarines> Naranjas | Quesos: Brié> Roquefort> Gruyéro> Holanda | Galletas = Almendras
Summary: Tipus d'àpat: sense determinarSummary: Lloc de celebració: EDEN - CONCERT CAFE - RESTAURANTSummary: Plats: | Purée á la Reine | Consomé Royal | Arroz á la milanesa | Pastelillos a la Montglás | Croquetas de gallina Perigord | Chuletas Villeroy | Chuletas Milanesa | Salmón tártare | Lenguado al vino blanco | Merluza frita | Langosta y Langostines salsa verde | Calamares madrileña | Salmonete graten | Pollo cazadora | Crepinettes de pies de cerdo trufadas | Rosbeff á la portugaise | Chateaubriand Mirabeau | Filete con trufas | Pichones á la regence 1/2 | Perdiz con coles | Rosbeef | Pollo 1/4 | Codornices | Tordos | Filete á la brocha | Terrines de foie gras de Strasbury | Galantina capon trufada | Jamón de York á la geleé | Queso de cerdo | Espárragos, natural | Setas bordelaise | Alcachofas rellenas | Postres: | Helados: Becuit glacé> Mantecado | Dulces: Piña americana> Flan á la vainilla> Jalea de Guayaba | Frutas: Manzanas> Peras> Melon> Mandarines> Naranjas | Quesos: Brié> Roquefort> Gruyéro> Holanda | Galletas = Almendras
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/1011 Available 94494

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02