Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Gran Hotel Inglés

Material type: TextTextPublisher: 10/04/1891Description: 22 x 32Summary: Tipus d'àpat: Dinar
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Ordubres variados | Puré Creçy | Lenguados á la Colbert | Solomillo á la parisien | Coliflor al ajo arriero | Pichones asados con berros | | Postres: | Helado de grosella | Compota de manzana | Quesos y frutas
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Ordubres variados | Puré Creçy | Lenguados á la Colbert | Solomillo á la parisien | Coliflor al ajo arriero | Pichones asados con berros | | Postres: | Helado de grosella | Compota de manzana | Quesos y frutas
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/1010 Available 94493

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02