Comida en conmemoración del Tercer Centenario de Ribera
Material type:
Amfitrió: Artistes valencians
Àpat dedicat a: Ribera
Plats: | Potage de Sant. Honore | Cotelettes d'agneau á la Parisenne | Langoustes Sauce tartare | Filet de Boeuf au Madere | Galantines de Chapons Truffé | Postres: | Puding Gavine | Deserts varies | Caves: | Champagne | Cafè: | CafésSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Artistes valenciansSummary: Àpat dedicat a: RiberaSummary: Plats: | Potage de Sant. Honore | Cotelettes d'agneau á la Parisenne | Langoustes Sauce tartare | Filet de Boeuf au Madere | Galantines de Chapons Truffé | Postres: | Puding Gavine | Deserts varies | Caves: | Champagne | Cafè: | Cafés
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/985 | Available | 94468 |
Manuscrit "Teodoro Llorente"
There are no comments on this title.