Menu
Material type:
Forma de carta amb segellSummary: Tipus d'àpat: sense determinar
Plats: | Potage Bisque | Escalopes de foie gras á la Luculus | Filets de boeuf á la Godard | Darne de Saumon sauce Crême | Calles au chaud froid | Punch a la Romaine | Galatine de Pintade a Laspie | Chapons du Houdan truffés | Asperges en Branche | Postres: | Mousse á la Vainille Garnie | Gateaux brelon | Vins: | Jerez Inocente | Rhin Heroberger | G. H. Mumm | Chateau Lafite | Rurgogne Nuit | Caves: | Veuve ClicquotSummary: Tipus d'àpat: sense determinarSummary: Plats: | Potage Bisque | Escalopes de foie gras á la Luculus | Filets de boeuf á la Godard | Darne de Saumon sauce Crême | Calles au chaud froid | Punch a la Romaine | Galatine de Pintade a Laspie | Chapons du Houdan truffés | Asperges en Branche | Postres: | Mousse á la Vainille Garnie | Gateaux brelon | Vins: | Jerez Inocente | Rhin Heroberger | G. H. Mumm | Chateau Lafite | Rurgogne Nuit | Caves: | Veuve Clicquot
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/978 | Available | 94462 |
Menú manuscrit | Forma de carta amb segell
There are no comments on this title.