Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Comida

Material type: TextTextPublisher: 27/2/1932Description: 17 x 11 cmSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Amfitrió: Amigos y admiradores de Alejandro Lerroux
Àpat dedicat a: Alejandro Lerroux
Lloc de celebració: RITZ, Barcelona
Plats: | Crema de Guisantes Frescos | Langostinos y Filetes de Lenguado a la Parisien | Salsa Tártara | Ensalada Rusa | Medallones de Solomillo al Oloroso | Patatas Nuevas al Horno | Habas a la Catalana | Capones del Prat y Jamón de York en Gelatina | | Postres: | Helado Soufflé Tortoni al Chantilly | Pastas y Dulces | Vins: | Selecto Bach 4.º Año | Marqués Argentera Reserva | Caves: | Champagne Codorniu Extra | Licors: | Coñac Valdespino F.L.B. | Cafè: | Café
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Amigos y admiradores de Alejandro LerrouxSummary: Àpat dedicat a: Alejandro LerrouxSummary: Lloc de celebració: RITZ, BarcelonaSummary: Plats: | Crema de Guisantes Frescos | Langostinos y Filetes de Lenguado a la Parisien | Salsa Tártara | Ensalada Rusa | Medallones de Solomillo al Oloroso | Patatas Nuevas al Horno | Habas a la Catalana | Capones del Prat y Jamón de York en Gelatina | | Postres: | Helado Soufflé Tortoni al Chantilly | Pastas y Dulces | Vins: | Selecto Bach 4.º Año | Marqués Argentera Reserva | Caves: | Champagne Codorniu Extra | Licors: | Coñac Valdespino F.L.B. | Cafè: | Café
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/964 Available 94447

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02