Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

| | | Menu

Material type: TextTextPublisher: 15/11/1883Description: 17 x 11 cmNote: llista de convidats escrita a mà al darrereSummary: Tipus d'àpat: sense determinar
Lloc de celebració: Seville. Hotel Rest. Suisse
Plats: | Ommelette á la Chevaliére | Riz á la valencienne | Filets de boeuf á la chateubriand | Poisson deslignag sauce hollandaise | Dindónneau á la engelberg | Budins á la Bernoise | Chantillys á la florentine | Entreméts et desserts | Vins: | Manzanilla | Bordeaux | Et Champagne
Summary: Tipus d'àpat: sense determinarSummary: Lloc de celebració: Seville. Hotel Rest. SuisseSummary: Plats: | Ommelette á la Chevaliére | Riz á la valencienne | Filets de boeuf á la chateubriand | Poisson deslignag sauce hollandaise | Dindónneau á la engelberg | Budins á la Bernoise | Chantillys á la florentine | Entreméts et desserts | Vins: | Manzanilla | Bordeaux | Et Champagne
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/950 Available 94433

llista de convidats escrita a mà al darrere

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02