| | | Menu
Material type:
Lloc de celebració: Seville. Hotel Rest. Suisse
Plats: | Ommelette á la Chevaliére | Riz á la valencienne | Filets de boeuf á la chateubriand | Poisson deslignag sauce hollandaise | Dindónneau á la engelberg | Budins á la Bernoise | Chantillys á la florentine | Entreméts et desserts | Vins: | Manzanilla | Bordeaux | Et ChampagneSummary: Tipus d'àpat: sense determinarSummary: Lloc de celebració: Seville. Hotel Rest. SuisseSummary: Plats: | Ommelette á la Chevaliére | Riz á la valencienne | Filets de boeuf á la chateubriand | Poisson deslignag sauce hollandaise | Dindónneau á la engelberg | Budins á la Bernoise | Chantillys á la florentine | Entreméts et desserts | Vins: | Manzanilla | Bordeaux | Et Champagne
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/950 | Available | 94433 |
llista de convidats escrita a mà al darrere
There are no comments on this title.