Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [--?]/[--?]/1881Description: 14 x 10 cmSummary: Tipus d'àpat: sense determinar
Plats: | Ostras | Sopa | Puré llefferson | Relevé | Lomo de Xarmera á la Srevy | Salmon á la Passante | Filetes de ave á la Lincon | Esparragos á la Hayes | Pollos á la Salmeron | Postres: | Poudding á la Grand
Summary: Tipus d'àpat: sense determinarSummary: Plats: | Ostras | Sopa | Puré llefferson | Relevé | Lomo de Xarmera á la Srevy | Salmon á la Passante | Filetes de ave á la Lincon | Esparragos á la Hayes | Pollos á la Salmeron | Postres: | Poudding á la Grand
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/949 Available 94432

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02