Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Diner

Material type: TextTextPublisher: Paris : A. Giroux, 03/03/1881Description: 18 x 9 cmSummary: Tipus d'àpat: Sopar
Lloc de celebració: Paris
Plats: | Potage à la Reine | Catetettes agnes sorel | Barbue sauce Hollandaise | Filet de boef aux cépes | Cotelettes de Homard | Poularde a la Périgueux | Pàtéde foies gras a la gelée | Salade de romaine | Haricots verts beurre | Postres: | Glace | Croque en bouche
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Lloc de celebració: ParisSummary: Plats: | Potage à la Reine | Catetettes agnes sorel | Barbue sauce Hollandaise | Filet de boef aux cépes | Cotelettes de Homard | Poularde a la Périgueux | Pàtéde foies gras a la gelée | Salade de romaine | Haricots verts beurre | Postres: | Glace | Croque en bouche
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/933 Available 94416

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02