Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: 27/11/1880Description: 15 x 12 cmSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Amfitrió: Marqués del Campo
Àpat dedicat a: Sr. Vizconde de Bétera
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Les huitres d'Ostende | Consomé Royale | Saumon au beurre de Montpellier sauce aux anchois | Jambon d'York aux oeufs files | Salmis de filets de perdreaux | Noix de veau escarlate garnie pointes d'asperges | Ortolans en caisse à la perigueux | Mayonnaise de langoste en belle-vue | Faisans truffes | Plates de foie-grass aux truffes | Cardons à la Möelle | Cepes á la provençal | | Postres: | Gateau Cussi | Petites caisses de biscuits duchesse | Vins: | Jeréz | Chaolis | Yquem | Rhin | Chateau Margaux | Chambertin | | Caves: | Champagne | Licors: | O'Porto
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Marqués del CampoSummary: Àpat dedicat a: Sr. Vizconde de BéteraSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Les huitres d'Ostende | Consomé Royale | Saumon au beurre de Montpellier sauce aux anchois | Jambon d'York aux oeufs files | Salmis de filets de perdreaux | Noix de veau escarlate garnie pointes d'asperges | Ortolans en caisse à la perigueux | Mayonnaise de langoste en belle-vue | Faisans truffes | Plates de foie-grass aux truffes | Cardons à la Möelle | Cepes á la provençal | | Postres: | Gateau Cussi | Petites caisses de biscuits duchesse | Vins: | Jeréz | Chaolis | Yquem | Rhin | Chateau Margaux | Chambertin | | Caves: | Champagne | Licors: | O'Porto
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/924 Available 94407

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02