Menu
Material type:
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Puré de cangrejos | Lubina salsa holandesa | Chateaubrianz con champingons | Filetes de capons con trufas | Labgosta salsa tartara | Guisantes á la [pasilien] | Perdigones Asados | Jamón con huevos hilados | Ensalada | Postres: | desserts | Vins: | Manzanilla | Gautesse | [Challangang] | Caves: | ChampagneSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Puré de cangrejos | Lubina salsa holandesa | Chateaubrianz con champingons | Filetes de capons con trufas | Labgosta salsa tartara | Guisantes á la [pasilien] | Perdigones Asados | Jamón con huevos hilados | Ensalada | Postres: | desserts | Vins: | Manzanilla | Gautesse | [Challangang] | Caves: | Champagne
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/923 | Available | 94406 |
14 cubiertos
There are no comments on this title.