Dinar Català
Material type:
Àpat dedicat a: Sr. Navarro Reverter
Plats: | Sopas de arrós | Sopa de rap | Un bon fricandó | Peix á la Marinesca | Perdius ab col | Marischs | Fabas ofagadas | Dos galls dindis farsits | Postres: | Tortells | Natas ab fulla | Llangonissas de Vich | Borregos | Melindros | Sabatilles | Carquinyolis | Pets de monja | Esclopets | Formatge tendre | Pomas y peras tendres | Fruita seca | Vins: | Comú | Alella | Granatxa | Malvasía | Gloria | Oporto | Priorat | Espumós de Reus | Resolis | RatafiaSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Àpat dedicat a: Sr. Navarro ReverterSummary: Plats: | Sopas de arrós | Sopa de rap | Un bon fricandó | Peix á la Marinesca | Perdius ab col | Marischs | Fabas ofagadas | Dos galls dindis farsits | Postres: | Tortells | Natas ab fulla | Llangonissas de Vich | Borregos | Melindros | Sabatilles | Carquinyolis | Pets de monja | Esclopets | Formatge tendre | Pomas y peras tendres | Fruita seca | Vins: | Comú | Alella | Granatxa | Malvasía | Gloria | Oporto | Priorat | Espumós de Reus | Resolis | Ratafia
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/904 | Available | 94387 |
Nº 5
There are no comments on this title.