Menu
Material type:
Àpat dedicat a: Sr. de Camprubí
Lloc de celebració: Barcelona
Plats: | Hors d'oeuvres | Briz Milanaise | Filet de veau à la moderne | Loup au Gratin | Salade Russe | Chapon deuvrese | Postres: | Fromage galces á la vanille | Dessert assortie | Vins: | Jerez | Valdepeñas | Sauternes | Chateau | Margaux | Caves: | Moët et Chandon | Licors: | Liqueur | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Àpat dedicat a: Sr. de CamprubíSummary: Lloc de celebració: BarcelonaSummary: Plats: | Hors d'oeuvres | Briz Milanaise | Filet de veau à la moderne | Loup au Gratin | Salade Russe | Chapon deuvrese | Postres: | Fromage galces á la vanille | Dessert assortie | Vins: | Jerez | Valdepeñas | Sauternes | Chateau | Margaux | Caves: | Moët et Chandon | Licors: | Liqueur | Cafè: | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/879 | Available | 94365 |
Servit "Restaurant Huevo Mol". Il·llustracions. Anotat Liborio Perez
There are no comments on this title.