Dîner
Material type:
Plats: | Potage tortue á l'américaine | Condrillous á la Perigueux | Saumon á la Victoria | Filet de boeuf napolitaine | Jambon d'York á la gélée | Asperges en branches | Poulets rotis | Salade russe | Postres: | Glace Duchesse | Patisserie | Desserts | Vins: | Rioja rouge et blanc | Caves: | Champagne | Licors: | Cognac | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Plats: | Potage tortue á l'américaine | Condrillous á la Perigueux | Saumon á la Victoria | Filet de boeuf napolitaine | Jambon d'York á la gélée | Asperges en branches | Poulets rotis | Salade russe | Postres: | Glace Duchesse | Patisserie | Desserts | Vins: | Rioja rouge et blanc | Caves: | Champagne | Licors: | Cognac | Cafè: | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/858 | Available | 94344 |
Il·lustracions. "Claustro y Profesorado (curso de 1902-1903) del Centro del Ejército y de la Armada se reunieron en el Restaurante Tournie". Llista de persones invitades.
There are no comments on this title.