Comida
Material type:

Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Sopa Puré Saint Germaind | Relevé cocido á la Española | Entrada pescado á la Inglesa | Solomillos salsa acederas | Colifrlo alemanda | Pava | Asado | Postres: | Dulce | Plom puding al ROmSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Sopa Puré Saint Germaind | Relevé cocido á la Española | Entrada pescado á la Inglesa | Solomillos salsa acederas | Colifrlo alemanda | Pava | Asado | Postres: | Dulce | Plom puding al ROm
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/830 | Available | 94316 |
Anotat "Marqués de la Motilla"
There are no comments on this title.