Menu
Material type:


Amfitrió: Manzanero (Duque de [Lantoûa]
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Consomé | Galantina de Pvo trufado | Cabeza de Javalí | Pasel de foies-gras | Salmon con Langostinos (tartara) | Solomillo á la rusa | Trufas á la servilleta | Langosta Ravigot | Esparragos al natural | Jamon á la Española | Emparedados variados | Babas | Postres: | Vizcochos de Saboya | Pasteleria variada | Gelatina al Kirsch | Seis helados variados | Vins: | Chateau Yquem | Chateau Lafitte | Chateau Margaux | Montilla | Vino del Rim | Caves: | Champaña Frappé | Licors: | Ponche á la Jamaica | Ponche al Champaña | Varios RefrescosSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: Manzanero (Duque de [Lantoûa]Summary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Consomé | Galantina de Pvo trufado | Cabeza de Javalí | Pasel de foies-gras | Salmon con Langostinos (tartara) | Solomillo á la rusa | Trufas á la servilleta | Langosta Ravigot | Esparragos al natural | Jamon á la Española | Emparedados variados | Babas | Postres: | Vizcochos de Saboya | Pasteleria variada | Gelatina al Kirsch | Seis helados variados | Vins: | Chateau Yquem | Chateau Lafitte | Chateau Margaux | Montilla | Vino del Rim | Caves: | Champaña Frappé | Licors: | Ponche á la Jamaica | Ponche al Champaña | Varios Refrescos
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/828 | Available | 94314 |
Forma díptic
There are no comments on this title.