Dîner
Material type:


Està mutilat, falta la meitat del menú.Summary: Tipus d'àpat: Sopar
Plats: | Consommé Léopold | Croustades Chasseur | Loubines sauce Rich | Filets de boeuf á la Godard | Foies gras en belle vue | Chapons á la broche sauce Périgord | Salade macédoine | Asperges á la Crême | Croustades d'ananas | Postres: | Waleski á la vanilleSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Plats: | Consommé Léopold | Croustades Chasseur | Loubines sauce Rich | Filets de boeuf á la Godard | Foies gras en belle vue | Chapons á la broche sauce Périgord | Salade macédoine | Asperges á la Crême | Croustades d'ananas | Postres: | Waleski á la vanille
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/810 | Available | 94296 |
Anotat "Duquesa de Bailen" | Està mutilat, falta la meitat del menú.
There are no comments on this title.