Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 22/06/1900Description: 11 x 17 cmOnline resources: Note: [Paulard Champs Lhusées]. Dibuix policromSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Plats: | les Hors d'Oeuvre | Le Saint Germain | Les Coeurs de filet Georgette | Le [poin] de veau sans sa Gelée | Les Coeurs de Romaine | Postres: | Le fromage | Les fruits | Les macarons
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Plats: | les Hors d'Oeuvre | Le Saint Germain | Les Coeurs de filet Georgette | Le [poin] de veau sans sa Gelée | Les Coeurs de Romaine | Postres: | Le fromage | Les fruits | Les macarons
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/776 Available 94264

[Paulard Champs Lhusées]. Dibuix policrom

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02