Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], [s.a.]Description: 10 x 14 cmOnline resources: Summary: Tipus d'àpat: Sopar
Plats: | Huitres | Potage Bisque | Potage de pois-chiches | Langouste á l'Américaine | Lamproix sauce Genevoise | Macarroni au gratin | Saumon sauce [Torture] | Saarin au rhum | Postres: | Dessert
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Plats: | Huitres | Potage Bisque | Potage de pois-chiches | Langouste á l'Américaine | Lamproix sauce Genevoise | Macarroni au gratin | Saumon sauce [Torture] | Saarin au rhum | Postres: | Dessert
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/683 Available 94171

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02