Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Dîner

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], [s.a.]Description: 10 x 14 cmOnline resources: Summary: Tipus d'àpat: Sopar
Plats: | Potage mouton broke | Mousse de jambon á la crême | Dentón du beurre d'anchoil | Filet de boeuf á la Richelieu | Foie gras á la Bordure | Artichauts á l'Yvoire | Chapons de Bayonese | Salade russe | Postres: | Glace au moka | Patisserie | Dessert
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Plats: | Potage mouton broke | Mousse de jambon á la crême | Dentón du beurre d'anchoil | Filet de boeuf á la Richelieu | Foie gras á la Bordure | Artichauts á l'Yvoire | Chapons de Bayonese | Salade russe | Postres: | Glace au moka | Patisserie | Dessert
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/682 Available 94170

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02