Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Dîner

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 23 de maigDescription: 9 x 14 cmOnline resources: Summary: Tipus d'àpat: Sopar
Plats: | Potage tapioca | Fondues au fromage | Filet de boeuf bordelaise | Suprêmes de volaille | Jambon aux épinards | Homards sauce tartare | Salade | Aseperges et haricots | Postres: | Glace vanille
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Plats: | Potage tapioca | Fondues au fromage | Filet de boeuf bordelaise | Suprêmes de volaille | Jambon aux épinards | Homards sauce tartare | Salade | Aseperges et haricots | Postres: | Glace vanille
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/671 Available 94159

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02