Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Table d'Hôte Dinner

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 13/04/1899Description: 13 x 21 cmOnline resources: Note: Charing Cross Hotel. Indica el número de telèfon.Summary: Tipus d'àpat: Sopar
Lloc de celebració: London
Plats: | Consommé Maltaise | Creme Windsor | Barbue Dieppoise | Whitebait | Ris de veau petits pois | Filet de boeuf a la broche | Chouxfleurs au Gratin | Croquettes de Pommes de Terre | Caneton Rouenaise | Poires Rouenaise | Palais au Raisins | Postres: | Glace Panachee | Dessert
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Lloc de celebració: LondonSummary: Plats: | Consommé Maltaise | Creme Windsor | Barbue Dieppoise | Whitebait | Ris de veau petits pois | Filet de boeuf a la broche | Chouxfleurs au Gratin | Croquettes de Pommes de Terre | Caneton Rouenaise | Poires Rouenaise | Palais au Raisins | Postres: | Glace Panachee | Dessert
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/578 Available 94068

Charing Cross Hotel. Indica el número de telèfon.

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02