Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : Devambez, Graveur, [S. XIX]Description: 16 x 24 cmOnline resources: | Note: Aquarelle de Jeanne Cottave
Part de darrere del menú hi ha la carta de vins. Il·lustració polícroma
Summary: Tipus d'àpat: Sopar
Lloc de celebració: Cibert
Plats: | Hors d'oeuvres variés | Soupe ál'agnons de gratinée | Consommé aux oeufs | 1/2 Langouste Mayonnaise | Sole frite | Homard Américaine | Saumon [Memsfar] | Ecrevisse | Galantine de volaille | Hure de sanglier | Veau à la gelee | Rosbif | Poulet | Jambon | Postres: | Peches | Amands | Petits fraise | Grossse fraise | Cerises | Abrictos | prunnes | Vins: | Bordeaux rouges | Bordeaux blancs | Bourgogne rouges | Bourgogne blancs | > Vins: | du rhin | Caves: | Champagnes | Licors: | Grand Marnier
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Lloc de celebració: CibertSummary: Plats: | Hors d'oeuvres variés | Soupe ál'agnons de gratinée | Consommé aux oeufs | 1/2 Langouste Mayonnaise | Sole frite | Homard Américaine | Saumon [Memsfar] | Ecrevisse | Galantine de volaille | Hure de sanglier | Veau à la gelee | Rosbif | Poulet | Jambon | Postres: | Peches | Amands | Petits fraise | Grossse fraise | Cerises | Abrictos | prunnes | Vins: | Bordeaux rouges | Bordeaux blancs | Bourgogne rouges | Bourgogne blancs | > Vins: | du rhin | Caves: | Champagnes | Licors: | Grand Marnier
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/563 Available 94054

Aquarelle de Jeanne Cottave | Part de darrere del menú hi ha la carta de vins. Il·lustració polícroma

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02