Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Comida

Material type: TextTextPublisher: Sevilla : Impr. A. Bayo, 04/12/1902Description: 12 x 17 cmOnline resources: Summary: Tipus d'àpat: Dinar
Amfitrió: Arma d'Artilleria
Àpat dedicat a: Sta.Barbara
Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Hors d'oeuvres variés | Consommé Fleuri | Pescado | Roast-beef Charles IV | Petits Emperateur de foie-gras | Poularde trufée bohemie | Artichauts á l'Italienne | Becasses roti sur canapes | Postres: | Glace Monte-Christe | Desserts | Assortis | Vins: | Xerez | Rioja | Caves: | Champagne | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Café
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Arma d'ArtilleriaSummary: Àpat dedicat a: Sta.BarbaraSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Hors d'oeuvres variés | Consommé Fleuri | Pescado | Roast-beef Charles IV | Petits Emperateur de foie-gras | Poularde trufée bohemie | Artichauts á l'Italienne | Becasses roti sur canapes | Postres: | Glace Monte-Christe | Desserts | Assortis | Vins: | Xerez | Rioja | Caves: | Champagne | Licors: | Liqueurs | Cafè: | Café
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/506 Available 93991

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02