Banquet
Material type:


Amfitrió: Amics i admiradors
Àpat dedicat a: Felip Pedrell
Lloc de celebració: Barcelona
Plats: | Entreteniments sobre la taule | Sopa de pésols a la Francesa | Filet de bou ab trumfas | Llobarro ab salsa de fruita de mar | Galantina de perdiu (ab gelatina) | Gall d'indi rostit (ab creixams) | Pichs dels Pirineus a la Vainilla | Postres: | Pastas | Fruita del temps | Vins: | Vi blanch del pais | Vi negre | Vi Codorniu extra | Licors: | Licors | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: Amics i admiradorsSummary: Àpat dedicat a: Felip PedrellSummary: Lloc de celebració: BarcelonaSummary: Plats: | Entreteniments sobre la taule | Sopa de pésols a la Francesa | Filet de bou ab trumfas | Llobarro ab salsa de fruita de mar | Galantina de perdiu (ab gelatina) | Gall d'indi rostit (ab creixams) | Pichs dels Pirineus a la Vainilla | Postres: | Pastas | Fruita del temps | Vins: | Vi blanch del pais | Vi negre | Vi Codorniu extra | Licors: | Licors | Cafè: | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/503 | Available | 93988 |
Hotel d'Inglaterra. En català i amb llista d'asistents. Forma díptic i fotografia de D.Felip Pedrell
There are no comments on this title.