Banquet
Material type:


Amfitrió: Comerciants de Sevilla
Àpat dedicat a: Andrés Fariña
Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Consommé Royal | Bouchèes de Homard | Saumon sauce Riche | Filet de boeuf á la Godard | Galantine de Pintade á l'aspic | Asperges en BRanches | Dindonneau Flanqué de Mauviettes | Parfait au Chocolat | Postres: | Biscuit de Savoie | Vins: | Marqués Riscal | Fino Garvey | G.H. Mumm (Extra Dry)Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Comerciants de SevillaSummary: Àpat dedicat a: Andrés FariñaSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Consommé Royal | Bouchèes de Homard | Saumon sauce Riche | Filet de boeuf á la Godard | Galantine de Pintade á l'aspic | Asperges en BRanches | Dindonneau Flanqué de Mauviettes | Parfait au Chocolat | Postres: | Biscuit de Savoie | Vins: | Marqués Riscal | Fino Garvey | G.H. Mumm (Extra Dry)
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/494 | Available | 93978 |
Hotel de Madrid
There are no comments on this title.