Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Banquet

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : Tip. de Gironés, 18/06/1889Description: 10 x 15 cmOnline resources: | Note: Hotel de MadridSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Amfitrió: Comerciants de Sevilla
Àpat dedicat a: Andrés Fariña
Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Consommé Royal | Bouchèes de Homard | Saumon sauce Riche | Filet de boeuf á la Godard | Galantine de Pintade á l'aspic | Asperges en BRanches | Dindonneau Flanqué de Mauviettes | Parfait au Chocolat | Postres: | Biscuit de Savoie | Vins: | Marqués Riscal | Fino Garvey | G.H. Mumm (Extra Dry)
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Comerciants de SevillaSummary: Àpat dedicat a: Andrés FariñaSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Consommé Royal | Bouchèes de Homard | Saumon sauce Riche | Filet de boeuf á la Godard | Galantine de Pintade á l'aspic | Asperges en BRanches | Dindonneau Flanqué de Mauviettes | Parfait au Chocolat | Postres: | Biscuit de Savoie | Vins: | Marqués Riscal | Fino Garvey | G.H. Mumm (Extra Dry)
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/494 Available 93978

Hotel de Madrid

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02