Comida
Material type:

Amfitrió: Comisión Americana
Àpat dedicat a: Comiat comisaris Anglaterra i França
Lloc de celebració: Filadelfia
Plats: | Potage Printanière | Saumon sauce holandaise | Pommes de terre Duebesse | Concombres | Relevé | Filet de boeuf á la Barnaise | Pommes de terre á la Parisienne | Petits pois | Betteraves | Ris de veau á la Jyrolienne | Maïs vert | Spring chicken á la Française | [Lettuee] Salad | Postres: | Desserts | Licors: | Punch á la RomaineSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Comisión AmericanaSummary: Àpat dedicat a: Comiat comisaris Anglaterra i FrançaSummary: Lloc de celebració: FiladelfiaSummary: Plats: | Potage Printanière | Saumon sauce holandaise | Pommes de terre Duebesse | Concombres | Relevé | Filet de boeuf á la Barnaise | Pommes de terre á la Parisienne | Petits pois | Betteraves | Ris de veau á la Jyrolienne | Maïs vert | Spring chicken á la Française | [Lettuee] Salad | Postres: | Desserts | Licors: | Punch á la Romaine
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/492 | Available | 93976 |
There are no comments on this title.