Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 09/01/1877Description: 6 x 11 cmOnline resources: | Note: Dibuixos policromSummary: Tipus d'àpat: Sopar
Amfitrió: West End Hotel
Plats: | Blue Loind | Consommé á la Royale | Bosss Ronfée á la hollandaise | Filet de boeuf puisqué aux champignon | Lommes Duchesse | Petits pois à la Française | Choux fleurs au Gratin | Canards Sauvases | Charlotte Russe | Postres: | Glace nappolitaine | Fromages : Roquefort, Brie | Fruits assortis | Vins: | Chablis | Saint Julien | Lantes Conet | Mus Manopole | Cafè: | Café á la française
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: West End HotelSummary: Plats: | Blue Loind | Consommé á la Royale | Bosss Ronfée á la hollandaise | Filet de boeuf puisqué aux champignon | Lommes Duchesse | Petits pois à la Française | Choux fleurs au Gratin | Canards Sauvases | Charlotte Russe | Postres: | Glace nappolitaine | Fromages : Roquefort, Brie | Fruits assortis | Vins: | Chablis | Saint Julien | Lantes Conet | Mus Manopole | Cafè: | Café á la française
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/476 Available 93961

Dibuixos policrom

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02