Zafarrancho
Material type:
TextPublisher: [s.l.] : Impr. A. Eguia, 01/06/1889Description: 16 x 23 cmOnline resources:
|
Note: BurlescSummary: Tipus d'àpat: Dinar Amfitrió: Empleats municipals
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Riz á la villaciana | Merluche ála friture | Costelletes de ternera pâté | Asperges mei con oli | Raves et olives | Postres: | Desserts : de la fraisse, de las toranches | Gâtos á la creme | Vins: | Vieux de Valdep-Egnas | Vieux blanc de viviere Manzanares | Vieux du fontaine de la Reine | Bordeaux | Saint Julien | Chartreuse oloroso | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Empleats municipalsSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Riz á la villaciana | Merluche ála friture | Costelletes de ternera pâté | Asperges mei con oli | Raves et olives | Postres: | Desserts : de la fraisse, de las toranches | Gâtos á la creme | Vins: | Vieux de Valdep-Egnas | Vieux blanc de viviere Manzanares | Vieux du fontaine de la Reine | Bordeaux | Saint Julien | Chartreuse oloroso | Cafè: | Café
| Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/464 | Available | 93949 |
Burlesc

There are no comments on this title.