Zafarrancho
Material type:


Amfitrió: Empleats municipals
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Riz á la villaciana | Merluche ála friture | Costelletes de ternera pâté | Asperges mei con oli | Raves et olives | Postres: | Desserts : de la fraisse, de las toranches | Gâtos á la creme | Vins: | Vieux de Valdep-Egnas | Vieux blanc de viviere Manzanares | Vieux du fontaine de la Reine | Bordeaux | Saint Julien | Chartreuse oloroso | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Empleats municipalsSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Riz á la villaciana | Merluche ála friture | Costelletes de ternera pâté | Asperges mei con oli | Raves et olives | Postres: | Desserts : de la fraisse, de las toranches | Gâtos á la creme | Vins: | Vieux de Valdep-Egnas | Vieux blanc de viviere Manzanares | Vieux du fontaine de la Reine | Bordeaux | Saint Julien | Chartreuse oloroso | Cafè: | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/464 | Available | 93949 |
Burlesc
There are no comments on this title.