Comida
Material type:


Lloc de celebració: San Sebastián
Plats: | Paella | Solomille á la Conde á la sauce Chambord | Truffes de Perigord | Poire de Cayenne sauce Villars | Jus de laitue B.S.G.D.G | Langouste á la Guada Lajara | Postres: | Helado misterioso | Queso | Caquella | Frutas | Pudding de 100 T | Pastas y Pestes | Duleces y Amargos | Cafè: | CaféSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Lloc de celebració: San SebastiánSummary: Plats: | Paella | Solomille á la Conde á la sauce Chambord | Truffes de Perigord | Poire de Cayenne sauce Villars | Jus de laitue B.S.G.D.G | Langouste á la Guada Lajara | Postres: | Helado misterioso | Queso | Caquella | Frutas | Pudding de 100 T | Pastas y Pestes | Duleces y Amargos | Cafè: | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/463 | Available | 93948 |
Burlesc. Il·lustracions
There are no comments on this title.