Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : Impr. Chofré y C., 23/01/1898Description: 13 x 20 cmOnline resources: Note: Restaurant ParisSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Amfitrió: Ajuntament de Manila
Àpat dedicat a: Per la pau
Lloc de celebració: Manila
Plats: | Hors d'oeuvres | Foiegras de Strasbourg | Petit bouché mazarino | Sanwiches | Poted-ham, mortadella y jambon | Consommé de volaille | Patè-alon á l'anglaise | Filet boeuf piqué á la broche | Chapon á l'aspic | Langue ála escarlatte | Tête de Sanglier á la gellé | Paté de chevreuil | Jambon de York aux oeufs filés | Dinde á la broche | Postres: | Glaces : framboise, cream, vanille | Patisserie assortie | Vins: | Bordeaux | Rioja | Xerez | Moscatel | Caves: | Champagne | Cafè: | The | Café
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Ajuntament de ManilaSummary: Àpat dedicat a: Per la pauSummary: Lloc de celebració: ManilaSummary: Plats: | Hors d'oeuvres | Foiegras de Strasbourg | Petit bouché mazarino | Sanwiches | Poted-ham, mortadella y jambon | Consommé de volaille | Patè-alon á l'anglaise | Filet boeuf piqué á la broche | Chapon á l'aspic | Langue ála escarlatte | Tête de Sanglier á la gellé | Paté de chevreuil | Jambon de York aux oeufs filés | Dinde á la broche | Postres: | Glaces : framboise, cream, vanille | Patisserie assortie | Vins: | Bordeaux | Rioja | Xerez | Moscatel | Caves: | Champagne | Cafè: | The | Café
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/446 Available 93929

Restaurant Paris

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02