Menu
Material type:

Amfitrió: Ajuntament de Manila
Àpat dedicat a: Per la pau
Lloc de celebració: Manila
Plats: | Hors d'oeuvres | Foiegras de Strasbourg | Petit bouché mazarino | Sanwiches | Poted-ham, mortadella y jambon | Consommé de volaille | Patè-alon á l'anglaise | Filet boeuf piqué á la broche | Chapon á l'aspic | Langue ála escarlatte | Tête de Sanglier á la gellé | Paté de chevreuil | Jambon de York aux oeufs filés | Dinde á la broche | Postres: | Glaces : framboise, cream, vanille | Patisserie assortie | Vins: | Bordeaux | Rioja | Xerez | Moscatel | Caves: | Champagne | Cafè: | The | CaféSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: Ajuntament de ManilaSummary: Àpat dedicat a: Per la pauSummary: Lloc de celebració: ManilaSummary: Plats: | Hors d'oeuvres | Foiegras de Strasbourg | Petit bouché mazarino | Sanwiches | Poted-ham, mortadella y jambon | Consommé de volaille | Patè-alon á l'anglaise | Filet boeuf piqué á la broche | Chapon á l'aspic | Langue ála escarlatte | Tête de Sanglier á la gellé | Paté de chevreuil | Jambon de York aux oeufs filés | Dinde á la broche | Postres: | Glaces : framboise, cream, vanille | Patisserie assortie | Vins: | Bordeaux | Rioja | Xerez | Moscatel | Caves: | Champagne | Cafè: | The | Café
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/446 | Available | 93929 |
Restaurant Paris
There are no comments on this title.