Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 20/02/1898Description: 13 x 19 cmOnline resources: | Note: Il·lustracionsSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Àpat dedicat a: Sacre de Mgr Favier
Lloc de celebració: Pe-táng
Plats: | Thon de Takou á la mayonnaise | Estouffade de mouton au céleri | Galantine de gibier | Filet de boeuf purée Soissons | Dinde rôtie | Pâté á la gelée | Salade romaine | Choux-fleurs | Tarte aux amandes | Compote d'airelles au rhum | Raisins de Pao-ngan | Postres: | Dessert
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Àpat dedicat a: Sacre de Mgr FavierSummary: Lloc de celebració: Pe-tángSummary: Plats: | Thon de Takou á la mayonnaise | Estouffade de mouton au céleri | Galantine de gibier | Filet de boeuf purée Soissons | Dinde rôtie | Pâté á la gelée | Salade romaine | Choux-fleurs | Tarte aux amandes | Compote d'airelles au rhum | Raisins de Pao-ngan | Postres: | Dessert
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/443 Available 93926

Il·lustracions

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02