Menu
Material type:
TextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 20/02/1898Description: 13 x 19 cmOnline resources:
|
Note: Il·lustracionsSummary: Tipus d'àpat: Dinar Àpat dedicat a: Sacre de Mgr Favier
Lloc de celebració: Pe-táng
Plats: | Thon de Takou á la mayonnaise | Estouffade de mouton au céleri | Galantine de gibier | Filet de boeuf purée Soissons | Dinde rôtie | Pâté á la gelée | Salade romaine | Choux-fleurs | Tarte aux amandes | Compote d'airelles au rhum | Raisins de Pao-ngan | Postres: | DessertSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Àpat dedicat a: Sacre de Mgr FavierSummary: Lloc de celebració: Pe-tángSummary: Plats: | Thon de Takou á la mayonnaise | Estouffade de mouton au céleri | Galantine de gibier | Filet de boeuf purée Soissons | Dinde rôtie | Pâté á la gelée | Salade romaine | Choux-fleurs | Tarte aux amandes | Compote d'airelles au rhum | Raisins de Pao-ngan | Postres: | Dessert
| Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/443 | Available | 93926 |
Il·lustracions

There are no comments on this title.