Dîner
Material type:

Amfitrió: Duques de Montpensier
Àpat dedicat a: La Princesa de Asturias
Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Potage printanier aux Quenelles | Petits Bouchées á l'ecossaise | Saumon sauce Genevoise et Hollandaise | Filets en Chevreuil á la purée de marrons | Chapons ála Toulouse | Foie-gras en belle-vue | Sorbets á l'Ananas | Faisans truffés | Galantine de Poularde á la Gelée | Asperges sauce au beurre | Plombière aux avelines | Postres: | Gateau BretonSummary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: Duques de MontpensierSummary: Àpat dedicat a: La Princesa de AsturiasSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Potage printanier aux Quenelles | Petits Bouchées á l'ecossaise | Saumon sauce Genevoise et Hollandaise | Filets en Chevreuil á la purée de marrons | Chapons ála Toulouse | Foie-gras en belle-vue | Sorbets á l'Ananas | Faisans truffés | Galantine de Poularde á la Gelée | Asperges sauce au beurre | Plombière aux avelines | Postres: | Gateau Breton
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/433 | Available | 93917 |
Com menu 432, però sense indicaió impresa
There are no comments on this title.