Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Dîner

Material type: TextTextPublisher: [Madrid] : F. Álvarez y Cª, 28/01/1879Description: 11 x 16 cmOnline resources: Note: Com menu 432, però sense indicaió impresaSummary: Tipus d'àpat: Sopar
Amfitrió: Duques de Montpensier
Àpat dedicat a: La Princesa de Asturias
Lloc de celebració: Sevilla
Plats: | Potage printanier aux Quenelles | Petits Bouchées á l'ecossaise | Saumon sauce Genevoise et Hollandaise | Filets en Chevreuil á la purée de marrons | Chapons ála Toulouse | Foie-gras en belle-vue | Sorbets á l'Ananas | Faisans truffés | Galantine de Poularde á la Gelée | Asperges sauce au beurre | Plombière aux avelines | Postres: | Gateau Breton
Summary: Tipus d'àpat: SoparSummary: Amfitrió: Duques de MontpensierSummary: Àpat dedicat a: La Princesa de AsturiasSummary: Lloc de celebració: SevillaSummary: Plats: | Potage printanier aux Quenelles | Petits Bouchées á l'ecossaise | Saumon sauce Genevoise et Hollandaise | Filets en Chevreuil á la purée de marrons | Chapons ála Toulouse | Foie-gras en belle-vue | Sorbets á l'Ananas | Faisans truffés | Galantine de Poularde á la Gelée | Asperges sauce au beurre | Plombière aux avelines | Postres: | Gateau Breton
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/433 Available 93917

Com menu 432, però sense indicaió impresa

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02