Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Comida

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [Lit. C. de S.Gerónimo 7 y 9], 17/03/1877Description: 13 x 20 cmOnline resources: Note: 40 cobertsSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Àpat dedicat a: S. M. el Rey
Lloc de celebració: Almería
Plats: | Consommeé á la Guttemberg | Purée á Chasseur | Bouchées á la Régence | Coup á la Hollandaise | Filet de boeuf ála Chateaubriand | Mignons de Beau á la Parisienne | Filets de soles á la Turque | Galantine de chapons á l'aspic | Ceps á la Bordelaise | Salade Russe | Dindonneaux á la Perigeux | Jambon d'York á l'Espagnole | Napolitaine á lad'Aremberg | Parfait aux Amandes
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Àpat dedicat a: S. M. el ReySummary: Lloc de celebració: AlmeríaSummary: Plats: | Consommeé á la Guttemberg | Purée á Chasseur | Bouchées á la Régence | Coup á la Hollandaise | Filet de boeuf ála Chateaubriand | Mignons de Beau á la Parisienne | Filets de soles á la Turque | Galantine de chapons á l'aspic | Ceps á la Bordelaise | Salade Russe | Dindonneaux á la Perigeux | Jambon d'York á l'Espagnole | Napolitaine á lad'Aremberg | Parfait aux Amandes
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/414 Available 93899

40 coberts

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02