Comida
Material type:

Àpat dedicat a: S. M. el Rey
Lloc de celebració: Almería
Plats: | Consommeé á la Guttemberg | Purée á Chasseur | Bouchées á la Régence | Coup á la Hollandaise | Filet de boeuf ála Chateaubriand | Mignons de Beau á la Parisienne | Filets de soles á la Turque | Galantine de chapons á l'aspic | Ceps á la Bordelaise | Salade Russe | Dindonneaux á la Perigeux | Jambon d'York á l'Espagnole | Napolitaine á lad'Aremberg | Parfait aux AmandesSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Àpat dedicat a: S. M. el ReySummary: Lloc de celebració: AlmeríaSummary: Plats: | Consommeé á la Guttemberg | Purée á Chasseur | Bouchées á la Régence | Coup á la Hollandaise | Filet de boeuf ála Chateaubriand | Mignons de Beau á la Parisienne | Filets de soles á la Turque | Galantine de chapons á l'aspic | Ceps á la Bordelaise | Salade Russe | Dindonneaux á la Perigeux | Jambon d'York á l'Espagnole | Napolitaine á lad'Aremberg | Parfait aux Amandes
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/414 | Available | 93899 |
40 coberts
There are no comments on this title.