Comida
Material type:


Amfitrió: S. M. el Rey
Àpat dedicat a: Cumpleaños Pª de Asturias
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Consommé á la Persigny | Purée Bisque d'ecrevisses | Bouchées de mauviettes á la Bohémienne | Saummon á l'Almirale | Filets de boeuf á la Richelieu | Suprême de Perdreaux á la Hussarde | Surprises d'agneau á la Talleyrand | Filets de soles á la Chartres | Foie de Mèrac ála Salisbury | Asperges en Branches | Dindes truffés & flangues de Bécassines | Jambon de York á la Française | Humbolt á la Cracovienne | Ananas ála Grèvole | Postres: | Desserrts | Glaces | Vins: | Xèrés | Meursault | Pichon Longueville | Romané-Saint-Vivant | Liebfraumilch 1859 | Versenay-Cremant | D'AlbyoSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: S. M. el ReySummary: Àpat dedicat a: Cumpleaños Pª de AsturiasSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Consommé á la Persigny | Purée Bisque d'ecrevisses | Bouchées de mauviettes á la Bohémienne | Saummon á l'Almirale | Filets de boeuf á la Richelieu | Suprême de Perdreaux á la Hussarde | Surprises d'agneau á la Talleyrand | Filets de soles á la Chartres | Foie de Mèrac ála Salisbury | Asperges en Branches | Dindes truffés & flangues de Bécassines | Jambon de York á la Française | Humbolt á la Cracovienne | Ananas ála Grèvole | Postres: | Desserrts | Glaces | Vins: | Xèrés | Meursault | Pichon Longueville | Romané-Saint-Vivant | Liebfraumilch 1859 | Versenay-Cremant | D'Albyo
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/407 | Available | 93892 |
Amb música. Indica "Ayud. de ordenes de guardia a S.M.". Forma díptic
There are no comments on this title.