Comida
Material type:


Amfitrió: S. M. el Rey
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Consommé á la Rougemont | Purée ála Memours | Timbales ála Tyrolienne | Saumon ecrevifses du Rhin sauce aux huitres | Cuifseaux de chevreuil gentil-homme & chafseur | Chapons de la Brèsse á la Cambacérès | Noisettes de veau á la Princefse | Turbans de perdreaux á la Diane | Filets de cabillaud ála Pompadour | Truffes á la renaissance | Faisans de bohéme flanqués de cailles | Terrines de Strasbourg á l'aspic | Bischof bananas á la Moscovite tutt-frutti | Couronne Royale Alphonse XII | Postres: | Desserts | Glaces | Vins: | Xèrés | Chateau-des-Rochers | Brane-Mouton | Alexe-Corton | Ruenthaler-Auslese 1858 | Ve Cliquot-Ponsardin | Tokay-PrincessSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: S. M. el ReySummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Consommé á la Rougemont | Purée ála Memours | Timbales ála Tyrolienne | Saumon ecrevifses du Rhin sauce aux huitres | Cuifseaux de chevreuil gentil-homme & chafseur | Chapons de la Brèsse á la Cambacérès | Noisettes de veau á la Princefse | Turbans de perdreaux á la Diane | Filets de cabillaud ála Pompadour | Truffes á la renaissance | Faisans de bohéme flanqués de cailles | Terrines de Strasbourg á l'aspic | Bischof bananas á la Moscovite tutt-frutti | Couronne Royale Alphonse XII | Postres: | Desserts | Glaces | Vins: | Xèrés | Chateau-des-Rochers | Brane-Mouton | Alexe-Corton | Ruenthaler-Auslese 1858 | Ve Cliquot-Ponsardin | Tokay-Princess
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/406 | Available | 93891 |
Amb música. Indica "Sra. del Ministro de Estado". Forma díptic
There are no comments on this title.