Almuerzo
Material type:


Amfitrió: S. M. el Rey
Àpat dedicat a: Principe de Gales
Lloc de celebració: Madrid
Plats: | Cocido á la Española | Bacalao á la Vizcaina | Vaca estofada con menestra á la Andaluza | Calamares salsa negra | Ropa vieja á la Castellana | Pollos con arroz á la Valenciana | Perdices escabechadas | Bartolillos á la Botin | Vins: | Manzanilla | Valdepeñas | Cariñena | Jeréz AmontilladoSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: S. M. el ReySummary: Àpat dedicat a: Principe de GalesSummary: Lloc de celebració: MadridSummary: Plats: | Cocido á la Española | Bacalao á la Vizcaina | Vaca estofada con menestra á la Andaluza | Calamares salsa negra | Ropa vieja á la Castellana | Pollos con arroz á la Valenciana | Perdices escabechadas | Bartolillos á la Botin | Vins: | Manzanilla | Valdepeñas | Cariñena | Jeréz Amontillado
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/397 | Available | 93882 |
Comentarial fet del Dr. Thebussem
There are no comments on this title.